AVÍS LEGAL

En compliment amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. facilita a continuació les  dades de contacte:

Propietari / Titular de la pàgina web:

MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L.

CIF: B61956389

Domicili Social:

Dirección: Carrer Esqueis, 23 Pol. Ind. Can Barri 08415 Bigues i Riells Barcelona

Tel.  938656090

Web: www.miquelbosch.com 

Email: [email protected]

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés als continguts de la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. , i en cap cas constitueix assessorament legal o professional.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. i, per tant, està prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L.

Contingut del web i enllaços link

MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris. MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. , La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de MATERIAL PER A LA CONSTRUCCIÓ MIQUEL BOSCH, S.L. , té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Web realitzada per: solucioneswebbcn.net per mediació de EBcommunityManager amb Mozello